En himla massa (tunga) bilder

Har i några av mitt bloggskrivande tagit upp mitt jobb. Bl a i arkivet mars och inlägget "Flashback".
Som bekant för det flesta älskar jag livet en trappa upp på vägarna och mitt jobb.. Orsakerna är många och några av dessa går att läsa om i ovan tipsat inlägg.
Nedan följer nu helt enkelt bilder från lite av vad jag gjort/varit med om under mina ca åtta år på vägarna med tre olika typ körningar/arbetsgivare. Till detta tillkommer x-trakörning bussresor till bl a Spanien och Österike.

           
   
         
    
         

                    
  
             
    
            
    
            

    

             


Varför...

... gå ut på krogen en lördagkväll när man kan njuta hemma på balkongen
med folköl, chips, dip, dator och bara vara?



Den frågan ställdes tidigare ikväll och jag kom inte på nåt bra svar *ler*

Naturlig kick

Min stora hobby är, om inte för alla, men som bekant dans.  Det händer men är sällsynt att jag får en såndär kick av dansen där allt bra klaffar utan att man tänker på det förrän efteråt.
Precis som det är för en fallskärmshoppare, mc-åkare mfl..

I helgen var jag medbjuden av en mycket god vän genom hennes vänner till ett litet "läger" ute i skogen hos. Läger  och läger är kanske fel att kalla det egentligen. Men i det mejl som jag fick ta del av inför denna lilla träff med övernattning mm gav mig en positiv känsla av det iallafall.

Och man kan tycka att ett hus/stuga långt ut i skogen kan verka avlägset och öde och tråkigt. Men om dansen kan ge en kick av "njutning utan krav" slår det inte på långa vägar detta dygn i "ödemarken".

Redan i mejlet fick jag ju en sån där känsla av det verkade mysigt. Och den känslan slog inte fel kan jag säga.
Att komma ut i skogen till en i det här fallet modern stuga med vatten, el, toa mm med härliga människor (som jag dessutom inte kände innan) kunde inte bli annat än trevligt mys, glada skratt och god mat

Och tänk er själva följande:

- ca tio minuters promenad ner till en sjö för att bada utan massa turister eller barnskrik. På vägen tillbaka plockar man blåbär längs med stigen så man blir blå om fingrarna (och tungan)
- sitta ute och grilla med glada människor, ta en cider/öl ett glas vin och bara surra om allt och inget på altanen.
- de få stunder det är tyst runt matbordet då var det verkligen helt tyst. Inte en bil, ingen industri, inga andra människor som hörs. Lite sus från skogen och dess invånare är det enda som hörs. Hör man inte ens det då HÖR man tystnaden och lugnet.
- spela lite kubb eller kasta freesbee om man vill det. När sena kvällen börjar trycka på fortsätter man inne med sällskapspel. Eller gör som jag gjorde. Tog en madrass, la mig i gräset och tittade upp mot stjärnorna och njöt av det var helt tyst OCH mörkt. Det enda ljus och ljud man skymta var från vännerna inne i stugan.

Och det var med lite sorg man lämna denna idyll. Hade lätt kunnat stanna några dagar till. 
Att komma bort från stan och stressen till detta och känna den härliga kontrasten medan man konstaterar att "detta behöver man och detta är jag värd".  Det finns få saker som kommer att kunna slå den underbara känsla jag hade där ute i stugan!

Helt enkelt underbart!!!

Till sist: Varmt tack till alla ni som jag umgicks med där ute.
Ett speciellt tack till Maria, Björn och Anja för ni ville ha mig med.:)

 
en idyll

"..uti skogen hus..."


 "....liten tomte tittar ut..."


inte Tylösand men ack så mycket bättre


RSS 2.0