Wax on wax off - klick(?)

Efter mitt lilla mastodont inlägg om Thailand kommer här nu ett lite kortare men desto mer blandat inlägg..Tänkte resumera lite vad som hänt sen hemkomsten J


Arbetsmässigt
har det skett en stor förändring. Som bekant för många jobbade jag ju skift och körde b l a på Arla innan ihop med tre andra kollegor fördelat på två fordon. Att delvis inte kunna hålla sig till samma fordon men främst att jobba så mycket kvällar och helger gjorde att jag tröttnade på körningen. Även att ligga och dra fram och tillbaka på Essingeleden 18 gånger i veckan var igen större hit på sikt.


Hann inte mer än hem från Thailand förrän chefen efterlyste mig och ville ha mig på en annan körning som en kille från Manpower kört i väntan på att hitta lämplig chaffis efter att en, i mina ögon sett, av företagets bästa chaufför slutat.
Dessvärre (?) hade MP killen misskött sig och leverantören av varorna vi kör för mer eller mindre ville säga upp avtalet om åkeriet inte hitta någon annan. Lotten eller förmånen föll på mig och av det jag skrivit ovan såg jag min chans att slippa allt det och hålla mig till en och samma bil samt bara jobba dagtid måndag till fredag från kl 0500- 1400 ca. Så här långt känns det bra, får komma ut på landet (Katrineholm, Strängnäs, Eskilstuna med omnejd) även om det varit och är en stressig körning då avsändaren vissa dagar har helt orealistiska leveranstider...


Kan erkänna att jag legat sömnlös vissa nätter i början just pga oron att inte fixa körnigen :S


Sen dess har väl fokus mest legat på att komma in i den nya körningen, förutom lite påskfirande i småland för någon vecka sedan…


Helgen som gick har det dock skett mycket ”nyttosaker” kan man säga. För det första så har jag bytt om till sommardäck på bilen. I samma veva tvättade jag och vaxade den. Blev sååå fin och blank. Har även tömt min tvättkorg och tvätta allt som fanns i den (och bredvid). Blev fem maskiner.


Igår, lördag, var jag lite halv om halvt, oplanerat på dans i Åkersberga. Ingen normal dans så att säga utan det var dans till bandet Dr Krall som spelade goa 50 -60 tals låtar. Hade en riktigt trevlig danskväll. Men det brukar man ju ha med dansare…


Till sist.. Pratade med en go vän från småland idag. Hon sa nåt som samtidigt fick mig glad men bekräftelsen på nåt jag själv tänkt på..
För drygt ett halvår sen var hon och några kompisar till henne här på besök och bodde hos mig under tiden de var på kurs/utbildning. Och jag är som jag är när jag får besök, dvs väldigt gästvänlig etc etc. Fick idag då höra att de tyckte det var märkligt att en sån snäll och go kille som jag inte hade sällskap/flickvän, vilket jag själv undrat många gånger :/. Varför säger det aldrig klick på riktigt nån stans?


Trevlig vecka!
Skriv gärna kommentar på detta eller andra inlägg (behöver inte fylla i alla uppgifter, räcker med namn eller signatur)


Kommentarer
Postat av: Patrik

Hoppas du ser din nya körning som en befordran eftersom du fick ta över efter en så duktig chaufför. Vilka egenskaper har en duktig chaffis ?

Låter kul att du får besöka andra sörmländska småstäder . Se bara till att hålla hastighetsbegränsningen :-)

Skulle vara på sin plats med en bild på din nytvättade bil i bloggen, så kan de som ska åka med dig få se vad som väntar dem.

Sen det där med flickvän - det kanske inte ska säga "klick", åtminstone gjorde det inte det för vår blivande drottning (Victoria) när hon meddelade förlovningen m Daniel.

2010-04-11 @ 21:20:20
Postat av: Erica

När du minst anar kommer det klicka :)

2010-05-15 @ 22:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0