Nya vägar och nytt år

Då är årets första blogg i fullfärd med att verkställas. Var visst ett tag sen jag skrev något här så några av er kanske saknar nåt kul/intressant att läsa?
”Vad vet jag” som vän i småland brukade säga när han fått lite i sig. Och eftersom jag ställt frågan men inte fått nåt svar så ge mig gärna en pusch via mejl/sms eller kommentar i senaste inlägget om ni tycker det dröjer med uppdateringen. :)


För det är ingen risk att det inte finns nåt man kan trolla fram med ord som kan vara intressant att skriva om. Det blir bara helt enkelt inte av--


Vad har då hänt sen senast? Ska ge mig på en kort sammanställning så gott det går.


Till och börja med så var det ju julafton efter senaste inlägget. En julafton som denna gång inte firades med mina släktingar i småland då jag jobbade hela julhelgen (utom julafton). Julafton blev mycket stillsam. Ett besök av en mycket god vän som var på genomresa och lite kyckling och pommes till Kalle Anka på tv:n var de stora ingredienserna. Givetvis ett besök till en kyrka dels pga av förra inlägget och dels för att det är en fin tradition vi har. Även om jag var själv ville jag hålla fast vid det.


Nyåret
kom som det brukar. Denna gång firades det här upp i Stockholm med några goa vänner efter att jag varit nere i småland i mellandagarna och hälsat på. Det var ju trots allt julhelgen. En utav de bättre nyårshelgerna måste jag få säga. Vi var ett litet gäng på sex personer som åt trerätters hos Anja och Björn, spelade lite Nintendo Wii, (grymt skoj dessutom) pratade och skrattade och skålade in vid 12 slaget med lite skumpa. Lugnt och sansat precis som det ska va. Att ”festa loss” är inte min grej längre eller har väl aldrig varit.


Det nya året som kom och har i skrivande stund 246 dagar kvar. För några dagar sedan fyllde min käre far 60 år som firades med hela familjen en weekend i Sälen. Där åkte vi bla hundspann vilket var en härlig upplevelse trots att man blev utskälld. Ja, hela vistelsen i Sälen dessa dagar var underbara. Givetvis testades backen liksom ölen på afterski stället och toppstugan.


Tyvärr började min resa dit från Sthlm med att bilen slutade fungera i Säter och jag fick snällt åka med Assitance Kåren till Borlänge för att där få hjälp på en verkstad med att fixa generatorremmen och dylikt. Oförutsedda utgifter men ändå ett litet ”äventyr”. Skulle kunna skriva en egen blogg om bara resan dit och hem men kanske blir en annan gång.


Det var lite om det. Lägger med ett par bilder från ett då för stunden kallt men vackert Sälen..

Tjao/ Tussen

  skidvy  Hundspann  skidbacke, natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0